قاسم عزیززاده گرجی درگفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر شناسایی نمادهای فرهنگی وبومی استان اظهار داشت: در این راستا ۶۰ عروسک بومی و محلی در استان شناسایی شده است.
وی با اشاره به مشکلات فراروی قشر کودک ادامه داد: بخشی از مشکلات کودک و نوجوان امروز ناشی از نبود برنامه ریزی جدی و منسجم و مستمر است.
وی عنوان کرد: روشهای انتقال مفاهیم مختلف به کودکان، نیازمند به توانمندسازی معلمان است و باید با توجه به شرایط جامعه و زمان باید آگاهی. آموزش های صحیح ایجاد شود.
عزیززاده گرجی، انسجام بین دستگاههای متولی در حوزه کودک و نوجوانان را ضروری دانست و نقش خانواده ها و آگاهی بخشی به آنان نسبت به تربیت فرزندان را مهم برشمرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران یادآور شد: نقش و سهم بری خانواده در تربیت بچهها زیاد است و باید خانوادهها اهمیت به موضوع تریت و آموزش دهند.
وی با بیان اینکه در یک مرحله ۶۰ عروسک بومی و محلی را در استان شناسایی کردیم افزود: از ابتدای سال جاری نیز بنا شد تا دو عروسک جدید شناسایی کنیم و باید این اتافق تا دو ماه آینده رخ دهد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودک و نوجوانان مازندران، شناسایی بازی های محلی را از دیگر فعالیت های جدی کانون پرورش فکری اعلام کرد و گفت: احیای بازی های محلی با حفظ هویت بومی و محلی و تاریخ و فرهنگ از جمله رویکردها است.
نظر شما